Culinair festival ‘eat! BRUSSELS’ van start

Fijnproevers kunnen van 13 tot 16 september kennismaken met de Brusselse keuken tijdens het gastronomisch festival ‘eat! Brussels’.

In het kader van het fijnproeversjaar Brusselicious, presenteert het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een opmerkelijke evenement: eat! BRUSSELS. Het gastronomisch festival dat loopt van 13 tot 16 september, verzamelt vier dagen lang meer dan 30 restaurateurs uit de 19 gemeenten van de hoofdstad. Zij zullen hun knowhow en passie voor excellente producten delen met het grote publiek.

Plaats van gebeuren is het Ter Kamerenbos met zijn schitterende uitgestrekte graspartijen. Er zullen een honderdtal tenten opgesteld zijn voor de degustatie, demonstratie en verkoop van alle geneugten aan eten en drinken die de faam van Brussel uitmaken. Naast restaurants zijn er ook wijnbars, bierkroegen en standen met onder andere pasteibakkers en chocolademakers.

De thematische dorpen – zoals het Brussels dorp, het internationaal dorp, het Aziatisch dorp, het Mediterraan dorp, en het dorp van de “wereldkeuken” – worden de ontmoetingsplekken met alle specialiteiten en particulariteiten van de Brusselse restaurants.

De toegang tot eat! BRUSSELS is volledig gratis! Degustaties vanaf 6 euro. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content