Carrie Bradshaw is terug

‘The Carrie diaries’ is een prequel op de populaire serie ‘Sex and the City’ en volgt het leven van een jonge Carrie Bradshaw.

De Amerikaanse zender CW maakte eerder bekend dat er een pilootaflevering in de maak is van ‘The Carrie diaries’, een prequel op de serie ‘Sex and the City’. Nu zijn ook de eerste beelden vrijgegeven.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Candace Bushnell, die ook de succesreeks Sex and the City heeft geschreven. Het verhaal volgt een jonge Carrie vanaf haar laatste jaar in de middelbare school. Het personage wordt dan ook teruggevoerd naar de jaren ’80, met bijpassende outfits natuurlijk.

In de tweede Sex and the City film werd er al kort verwezen naar het leven van Carrie Bradshaw in de jaren ’80 toen ze net aankwam in New York. Binnenkort zullen we dus heel wat meer te weten komen over het leven van Bradshaw en mogelijk ook hoe ze haar vriendinnen leerde kennen.

AnnaSophia Robb

Eerst werd gespeculeerd dat de rol naar Blake Lively zou gaan – bekend van oa. Gossip Girl – maar de rol is dan toch naar AnnaSophia Robb gegaan. De actrice heeft ook meegespeeld in de films Soul Surfer en de remake van Charlie and the Chocolate Factory.

De scenarist van de serie; Amy B. Harris zegt dat het niet makkelijk was om een nieuwe Carrie te vinden. ‘Toen AnnaSophia Robb binnenwandelde, wisten we dat we haar hadden gevonden. Haar elegantie, intelligentie en gevoel voor humor maken haar de perfecte persoon om Carrie opnieuw tot leven te brengen.’ Ook Sarah Jessica Parker heeft haar zegen gegeven aan de jonge actrice.

De serie zal te zien zijn op de zender CW en niet op HBO waar Sex and the City werd uitgezonden. CW zendt ook andere populaire tienerseries uit zoals Gossip Girl en The Vampire Diaries. (RDM)Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content