Carla Bruni maakt comeback als model

Carla Bruni keert terug naar de modewereld. De voormalige First Lady wordt het nieuwe gezicht van Bulgari ’s aankomende Haute Joaillerie campagne. Dat meldt de Britse Vogue.

Carla Bruni keert terug naar de modewereld. De voormalige First Lady wordt het nieuwe gezicht van Bulgari ’s aankomende Haute Joaillerie campagne. Dat meldt de Britse Vogue. Als je dacht dat er op een modellencarrière een tijdslimiet stond, dan heb je het grondig mis. De 45-jarige Carla Bruni maakt namelijk haar comeback als model voor het Italiaans juwelenhuis Bulgari. Bruni werd onlangs gefotografeerd door Terry Richardson, wat een nieuwe samenwerking doet vermoeden. Vogue bevestigt dat Bruni heeft plaatsgenomen voor de lens als nieuw model voor Bulgari. Het is de eerste keer dat ze voor dit sieradenmerk zal werken.

Carrière in bloei Deze Française schitterde al eerder in de jaren negentig op de catwalk waar ze modeshows liep voor grote namen zoals Chanel, Christian Dior, Valentino en Yves Saint Laurent. Ze verliet haar modellenleventje toen ze besloot zich te storten op haar muzikale carrière in 1997. Ze werd moeder van twee kinderen en in 2008 huwde ze met voormalig president Nicolas Sarkozy van Frankrijk. Nu ze voorgoed de deur van het Élysée-Paleis achter haar toetrok, zal ze binnenkort opnieuw te spotten zijn als professioneel model. Maar ook haar zangcarrière laat ze niet onberoerd, volgende maand ligt haar nieuwe cd ‘Little French Songs’ in de winkel. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content