Comédienne Amy Schumer is een kei in het aankaarten van problemen op een hilarische manier. Geen gestampvoet of gezeur, wel een leuke videoclip met bedenkelijke lyrics.

Aan het begin van het lied zijn de jeugdige knapen van mening dat Amy zo knap is dat ze geen make-up nodig heeft. Wanneer ze, overtuigd door hun serenade, haar make-up in de vuilbak kiepert en haar lagen schmink verwijderd, zijn de jongens duidelijk in de war. Waar zijn die lange, donkere wimpers naartoe? En die roze blos op de wangen? Nee, zo kunnen ze niet met Amy over straat. Die make-up moet er terug op en wel nu!

Uiteraard vergroot de comédienne de realiteit uit, maar dit soort reacties zijn niet ongewoon. Make-uploos door het leven gaan, lokt vaak negatieve reacties uit. Vervelend natuurlijk, want niet iedereen heeft tijd en zin om 's morgens met borstels, lotions en oogschaduw in de weer te zijn.

Na een oproep via Twitter stuurden vrouwen wereldwijd hun make-uploze selfies de wereld in. Schumer wil op die manier onzekere vrouwen een hart onder de riem steken.

(LP)

Comédienne Amy Schumer is een kei in het aankaarten van problemen op een hilarische manier. Geen gestampvoet of gezeur, wel een leuke videoclip met bedenkelijke lyrics. Aan het begin van het lied zijn de jeugdige knapen van mening dat Amy zo knap is dat ze geen make-up nodig heeft. Wanneer ze, overtuigd door hun serenade, haar make-up in de vuilbak kiepert en haar lagen schmink verwijderd, zijn de jongens duidelijk in de war. Waar zijn die lange, donkere wimpers naartoe? En die roze blos op de wangen? Nee, zo kunnen ze niet met Amy over straat. Die make-up moet er terug op en wel nu! Uiteraard vergroot de comédienne de realiteit uit, maar dit soort reacties zijn niet ongewoon. Make-uploos door het leven gaan, lokt vaak negatieve reacties uit. Vervelend natuurlijk, want niet iedereen heeft tijd en zin om 's morgens met borstels, lotions en oogschaduw in de weer te zijn. Na een oproep via Twitter stuurden vrouwen wereldwijd hun make-uploze selfies de wereld in. Schumer wil op die manier onzekere vrouwen een hart onder de riem steken. (LP)