Video: ontdek wat er gebeurt wanneer Amy Schumer haar make-up verwijdert

Amy Schumer © -

In de parodieclip van ‘Girl, You Don’t Need Makeup’ bezingt een 1 Direction-achtige Boyband de schoonheid van vrouwen zonder make-up. Tot de dikke laag verwijderd wordt: ‘Ik wist niet dat je wimpers zo stoppelig en bleek waren,’ reageren ze onthutst.

Comédienne Amy Schumer is een kei in het aankaarten van problemen op een hilarische manier. Geen gestampvoet of gezeur, wel een leuke videoclip met bedenkelijke lyrics.

Aan het begin van het lied zijn de jeugdige knapen van mening dat Amy zo knap is dat ze geen make-up nodig heeft. Wanneer ze, overtuigd door hun serenade, haar make-up in de vuilbak kiepert en haar lagen schmink verwijderd, zijn de jongens duidelijk in de war. Waar zijn die lange, donkere wimpers naartoe? En die roze blos op de wangen? Nee, zo kunnen ze niet met Amy over straat. Die make-up moet er terug op en wel nu!

Uiteraard vergroot de comédienne de realiteit uit, maar dit soort reacties zijn niet ongewoon. Make-uploos door het leven gaan, lokt vaak negatieve reacties uit. Vervelend natuurlijk, want niet iedereen heeft tijd en zin om ’s morgens met borstels, lotions en oogschaduw in de weer te zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na een oproep via Twitter stuurden vrouwen wereldwijd hun make-uploze selfies de wereld in. Schumer wil op die manier onzekere vrouwen een hart onder de riem steken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content