Video: oma’s krijgen Disney make-over

© Buzzfeed

Wat krijg je wanneer grootmoeders en make-up artists herinneringen ophalen aan hun favoriete Disneyprinsessen? De meest hartverwarmende make-over ooit!

Laat ons eerlijk zijn: de laatste tijd vliegen de filmpjes en artikels over Disneyprinsessen ons om de oren – en wie kan het de makers kwalijk nemen. Assepoester, Belle, De Schone Slaapster,… het zijn de rolmodellen waarmee we groot zijn geworden, een ruwe schets van de vrouw die we ooit hoopten te zijn. Maar met al die aandacht voor cartoons vergeten we wie onze échte schoolvoorbeelden waren: onze moeders en grootmoeders.

Daarom dat dit filmpje van grootmoeders die omgevormd worden tot Disneyprinses net zo ontroerend is. Bovendien zie je ook bij de kranige dames de opwinding in de ogen. “Ik ben eigenlijk zelf nog altijd op zoek naar mijn droomprins” giechelt er eentje. “Wat dééd Sneeuwwitje eigenlijk met al die dwergen?”, vraagt een ander zich af.

Onderstaande video is geschikt voor moeders, dochters, grootmoeders en kleindochters van alle leeftijden. (KS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content