Video: Mannen ondergaan Photoshop en leren zichzelf beter kennen

Photoshop © GF

Een groep mannen werd gephotoshopt om te voldoen aan het huidige schoonheidsideaal. Er werd hen gevraagd wat ze zelf zouden veranderen. Terwijl ze het resultaat ontdekken, blijft de camera draaien. De reacties van de mannen zijn niet unaniem positief.

Sterke armen, duidelijke buikspieren, een fikse haardos: ook mannen hebben het gevoel dat ze moeten voldoen aan bepaalde schoonheidsidealen en lijden vaak onder een laag zelfbeeld. Buzzfeed vroeg aan de Try Guys over welke lichaamsdelen ze het minst tevreden zijn en op welke beroemdheden ze zouden willen lijken. Na een fotoshoot werden hun foto’s bewerkt om deze onzekerheden weg te werken.

Wanneer de foto’s aan hen getoond werden, reageerden ze op een eerlijke manier. Ze vroegen zich luidop af of ze er in het echt ook zo zouden moeten uitzien om aantrekkelijk gevonden te worden, maar concludeerden dat het erg onrealistische beelden zijn. ‘Om er zo uit te zien, zou ik mijn sociale leven en familie moeten opgeven’, klinkt het.

Een wijze les die een van de mannen aan het eind van de video met ons deelt is de volgende: ‘Verbeter je uiterlijk omdat je dat zelf wil, niet omdat anderen dat van je verlangen.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content