Vaders komen samen voor hairstylinglessen tijdens Daddy Daughter Hair Factory

Niks leukers dan iemand die een kapsel maakt bij jou en er ook nog eens goed in is. Op de Daddy Daughter Hair Factory leren vaders hoe ze het haar van hun dochters in allerlei coole haarcreaties kunnen omtoveren.

Jonge meisjes die vragen om vlechten, dotjes of ingewikkelde haarcreaties, komen vaak terecht bij hun moeders. Dat is niet abnormaal aangezien vrouwen meestal zelf ervaring hebben met hun eigen haar. Toch zijn er ook heel wat vaders die graag aan de slag zouden willen gaan met het haar van hun dochters, al was het maar om een leuk moment met hen te beleven en mooie herinneringen vast te leggen.

De Amerikaanse papa Philippe Morgese verloor zijn vrouw toen hun dochter Emma nog maar een jaar oud was. Hij wil Emma zo goed en liefhebbend mogelijk opvoeden en haar kapsels maken is daar een belangrijk deel van. Niet omdat mooie kapsels zelf zo belangrijk zijn, maar wel omdat het een intiem moment is waarbij vaders en dochters hun band kunnen versterken.

Philippe werd erg bedreven in haarcreaties maken en besloot om zijn kennis te delen met andere vaders. Zo startte de Daddy Daughter Hair Factory. Deze vertederende beelden zijn het beste bewijs dat ook mannen creatief kunnen zijn met haar en niet moeten onderdoen voor mama’s.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content