Roze oneerbiedigheid bij Lancôme

De eerste collectie van Aaron De Mey, gloednieuw artistiek directeur make-up bij LancÃ’me, moet een eind maken aan het brave imago van het merk.

De eerste collectie van Aaron De Mey, gloednieuw artistiek directeur make-up bij LancÃ’me, moet een eind maken aan het brave imago van het merk. Alleen al de naam van de collectie, Pink Irreverence of Roze Oneerbiedigheid, doet stoute dingen vermoeden. De twee pijlers? Felroze -van het klassieke roosje- en glinsterend zwart- van het vulkanische zand in Nieuw Zeeland, waar De Mey opgroeide. De punky/dandy make-up artiest koos niet toevallig voor deze uitersten: “Ik hou van tegenstellingen en extremen, van de clash tussen kleuren en materie.”

Voor een uitgesproken mond is er de Color Fever Gloss in piha black (25 euro), die een gedurfd maar toch elegant resultaat geeft. De ogen laat u spreken of zelfs schreeuwen met de laque liner (33 euro): een glanzende eyeliner in intens zwart of vulkanische glitters. Maar ook de handen krijgen een gedurfd accent met de nagellak (23 euro), ook in piha black: zwart, maar met een subtiele glans.

Conclusie Pink Irreverence is gewaagd, ideaal voor een cocktailparty. Blikvanger? Het Pink Punk and Black Palette (50 euro): met drie matte rozetinten en Рof wat dacht u? Р̩̩n glinsterend zwarte. Voor een roze variant van onze geliefde smokey eyes. Met drie borsteltjes, voor uiteenlopende effecten.

Stefanie van den Broeck.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content