Rachel Weisz gezicht L’Oréal

Actrice Rachel Weisz wordt internationaal het gezicht van L’Oréal.

Cosmeticareus L’Oréal Parijs kan uitpakken met een nieuwe grote naam. Actrice Rachel Weisz wordt het internationale gezicht van het Franse merk.

“Rachel Weisz is een vastberaden en vooruitziende vrouw, een briljante en geëngageerde actrice”, aldus Cyril Chapuy, algemeen directeur van L’Oréal. “Ze combineert perfect de rol van vrouw, actrice en moeder. Vrouwen kunnen zich met haar identificeren”.

Weisz verschijnt in de TV-en printreclame van L’Oréal vanaf november. Ze wordt zowel het gezicht van de gelaatsverzorging als van de make-up.

De 40-jarige actrice heeft een indrukwekkend cv. Ze won een Oscar, Golden Globe en SAG-Award voor haar rol in ‘The Constant Gardener’ en schitterde onder meer in ‘My Blueberry Nights’ van Wong Kar Wai en ‘Stealing Beauty’ van Bernardo Bertolucci. Zopas heeft ze de opnames van Jim Sheridan’s “Dream House” erop zitten, waarin ze aan de zijde van Daniel Craig en Naomi Watts speelt. De film komt uit in februari.

Door een contract met L’Oréal te sluiten, treedt ze in de voetsporen van onder meer Diane Kruger, Gong Li, Freido Pinto en Beyoncé.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content