De manieren waarop de mannen in dit filmpje proberen te achterhalen hoeveel een bepaald product kost, zijn in ieder geval vindingrijk: van 'dure Franse beschrijvingen' tot 'als het zoals alcohol is, kost deze plastieken tube weinig geld'.

De makers van de video gingen ook een stapje verder dan een platform bieden aan de cliché heteroseksuele man die geen enkel idee heeft hoe make-up er van dichtbij uitziet. Ze zochten een gevarieerd testpubliek, waarbij er mannen met verschillende levels van kennis en interesse bij elkaar werden gezet.

De manieren waarop de mannen in dit filmpje proberen te achterhalen hoeveel een bepaald product kost, zijn in ieder geval vindingrijk: van 'dure Franse beschrijvingen' tot 'als het zoals alcohol is, kost deze plastieken tube weinig geld'. De makers van de video gingen ook een stapje verder dan een platform bieden aan de cliché heteroseksuele man die geen enkel idee heeft hoe make-up er van dichtbij uitziet. Ze zochten een gevarieerd testpubliek, waarbij er mannen met verschillende levels van kennis en interesse bij elkaar werden gezet.