MAC brengt Carine Roitfeld cosmeticalijn uit

© wwd

MAC liet zich inspireren door de kenmerkende look van de voormalige Franse Vogue hoofdredactrice.

Cosmeticamerk MAC plant een capsulecollectie geïnspireerd op de voormalige Franse Vogue hoofdredactrice Carine Roitfeld. Carine Roitfeld staat bekend om haar sprekende ogen en wenkbrauwen en dat is dan ook precies waar MAC op in wil spelen. De cosmeticalijn die door de Française geïnspireerd werd , bevat een twintigtal producten die vooral op de wenkbrauwen en een smokey eye look focussen, naast nude lipstick en een stencil in de vorm van een ster die overal op het lichaam of het gelaat kan aangebracht worden.

Het cosmeticamerk zegt dat het zich op ieder vlak heeft laten bijstaan door Roitfeld. Van de verpakking tot het kleurenpallet; alles werd in overeenstemming met de Franse fashionista geproduceerd. Roitfeld intrigeert ook als haar obscure elegante zelf in het campagnebeeld van Mario Sorrenti.

Het nieuws werd voor het eerst bekendgemaakt in Vogue Brazil, maar het cosmeticamerk zou de geruchten een van de komende dagen bevestigen. De Carine Roitfeld x MAC collectie wordt in de herfst in geselecteerde winkels verwacht. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content