Getest: Somatoline Slimming Spray Use & Go

Onze redacteurs testten producten die een slanker silhouet en een meer effen huidoppervlak beloven

Belofte:

Somatoline Cosmetic heeft deze gebruiksvriendelijke spray ontwikkeld die in 4 weken de taille, de dijen en de heupen afslankt. Deze innovatieve, lichte emulsie is in enkele seconden aangebracht, wordt snel opgenomen en maakt de huid niet vet. U kunt zich meteen na het aanbrengen aankleden.

Samenstelling:

De spray is samengesteld uit verschillende bestanddelen die doelgericht werken: een vermagerende werking (lipolyse) dankzij cafeïne en roze peper; een afslankende (vetverbranding) en een drainerende werking dankzij escine en gember. Het product bevat daarnaast ook het exclusieve maar mysterieuze ReduxExpresscomplex dat vetoplossing bevordert en zo vetophoping helpt te verminderen, het gebruik van vetzuren bevordert, microcirculatie van de huid heractiveert en drainage van een teveel aan vocht bevordert en huidweefsels verstevigt.

Verdict:

Alles wat me ’s ochtends langer laat snoozen krijgt een voorkeursbehandeling in mijn badkamer en deze spray sloot ik dan ook graag in mijn armen. Het product bleek inderdaad makkelijk in gebruik, al spray je wel snel teveel van het goedje op je huid, waardoor je alsnog zit te masseren tot zonsondergang. Eén druk op de verstuiver is voldoende om een volledige zone te behandelen, en het product trekt weldegelijk snel in al is een beetje wrijving wel noodzakelijk.

Na drie weken was mijn spuitbus leeg -ligt het aan mijn omvangrijke derrière of het optimisme van de ontwikkelaars?- maar dat was al voldoende om resultaat te voelen. Hoewel mijn meetlint geen overdreven verschillen aangaf en die halve centimeter op mijn dijen en volledige in mijn taille ook te wijten/danken konden zijn aan een hardnekkige maagontsteking léék het wel alsof ik strakker in mijn vel zat. Het enige minpunt is dat de formule de huid niet grondig hydrateert, zoals een crème of een olie wel zou doen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content