Drie gloednieuwe lente- en zomerparfums

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw parfum. Bottega Veneta, Victor & Rolf én Cacharel leveren elk een nieuw geurtje af.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw parfum. Bottega Veneta, Victor & Rolf én Cacharel leveren elk een nieuw geurtje af.

Bij Bottega Veneta is dat de ‘Essence Aromatique’, een frisse en vrouwelijke geur. Het parfum is een mix van topnoten als Italiaanse bergamot en Oekraïense koriander, hartnoten van Turkse rozen en Indonesische patchoeli en de basisnoot Australisch sandelhout. Een ware reis rond de wereld in een klein flesje (50 ml: 69.94 euro)

De ondertussen wereldberoemde handgranaat van Viktor & Rolf heeft een zomerse update gekregen. De ‘Spicebomb Eau Fraîche’ is een mélange van pittige roze peper en zeste van pompelmoes. Originele noten in het parfum zijn fleur de sel en tabak. Een parfum voor durvers dus. (90 ml: 70 euro)

Tot slot levert ook Cacharel een zomers geurtje af met ‘Anaïs Anaïs Premier Délice’. We kunnen het geurtje omschrijven als bloemig en fruitig. De bloemtonen zijn afkomstig van de jasmijn, de fresia en de witte pioen. De frisse, fruitige noten werden gehaald uit groene peren en sinaasappelextract. (50 ml: 45 euro) (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content