Dr Hauschka opent centrum in Parijs

Natuurcosmeticamerk Dr.Hauschka heeft een wellnesscentrum geopend in Parijs.

Bio is ‘in’, ook in cosmetica. Het Duitse merk Dr. Hauschka produceerde al voor de hype honderd procent natuurlijke verzorgingsproducten en vond in Hollywoodsterren als Angelina Jolie, Madonna en Kate Moss fans van het eerste uur. Nu opent de pionier een eerste verzorgings-en schoonheidsinstituut in Parijs, waar ook het interieur volledig ecologisch is.

De inrichting van het centrum ligt volledig in de lijn van de producten van Dr.Hauschka, die geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of chemische parfums bevatten. De meubels zijn gemaakt van wit populierenhout en leisteen, de verlichting van ruw pijnboomhout. De muren werden opgetrokken in natuursteen, linnen gordijnen sieren de ramen en katoenen stoffen de stoelen en zetels. De verf die gebruikt werd, bevat geen bewaarmiddelen of chemische stoffen. Daarenboven is het hele instituut ingericht volgend de principes van Feng Shui.

Verzorgingscentra van dr. Hauschka zijn er ook al in zijn thuisbasis Duitsland. Een opening in Belgiƃ”zit er voorlopig helaas nog niet in.

Caroline Lallemand/Ann Heylens.

Maison Dr.Hauschka, 39, rue de Charonne (XIe), Parijs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content