Deze beautyproducten moet je inslaan in Spanje

© weekend.be

Souvenirs zijn niet altijd overroepen, zeker wanneer het om verzorgingsproducten gaat. In het buitenland vind je vaak populaire klassiekers aan een lagere prijs dan hier, of ontdek je lokale geheimen die zeker de plek in je koffer waard zijn. Dit zijn de producten die je moet inslaan in Spanje

La Toja zeep van Magno

Deze zwarte zeep is een ware beautyklassieker met een typische geur. Deze lanoline en glycerine zeep werd ontwikkeld in de jaren ’50 met behulp van zouten en mineralen uit de legendarische therapeutische warmwaterbronnen van La Toja in Galicië en is een populair souvenir – niet alleen omwille van het onmiskenbare design, maar ook omdat het gewoon écht goede zeep is.

Gal Collection

Deze geurige balsems die voor het eerst het levenslicht zagen in 1870 worden vandaag verkocht in prachtige ronde blikken doosjes met versieringen. De balsems van Gal kunnen zowel op de lippen, de nagelriemen of als parfum op de polsen en in de hals gebruikt worden.

Natura Bissé

Ook wel eens hét Spaanse merk van de sterren genoemd, en dan beperken we ons niet enkel tot Spaanse sterren. Dit in Barcelona gevestigde bedrijf produceert luxueuze crèmes, serums en scrubs die huidveroudering en al de symptomen die daarbij komen kijken zouden moeten tegengaan. Hollywood en de meest luxueuze wellness centra over heel de wereld zweren erbij, dan moet er toch iets van aan zijn, toch?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content