Deborah Lippmann creëert nagellak met écht goud

De nagellakspecialiste Deborah Lippmann, die klanten heeft als Sarah Jessica Parker en Lena Dunham, heeft een speciaal lakje op de markt gebracht. Met ‘Gold Digger’ kan je echt goud, van 24-karaat, op je nagels aanbrengen.

De nagellakspecialiste Deborah Lippmann, die klanten heeft als Sarah Jessica Parker en Lena Dunham, heeft een speciaal lakje op de markt gebracht. Met ‘Gold Digger’ kan je echt goud, van 24-karaat, op je nagels aanbrengen.

Deborah Lippmann heeft haar huidige collectie uitgebreid met een nieuwe lakje. En het is niet zomaar een nagellak, het product bevat kleine deeltjes 24-karaat goud. De nieuwe nagellak, dat een exclusief ingrediënt bevat, heeft ook wel een stevig prijskaartje. Zo betaal je voor een flesje 57 euro. Maar daar zullen haar bekende klanten, waaronder ook Lady Gaga, Reese Witherspoon en Kelly Clarkson, waarschijnlijk weinig problemen mee hebben.

Gezonde ingrediënten

Bovendien bevat het product nog wel enkele andere speciale ingrediënten. Je kan er ook extracten van groene thee in terugvinden én biotine. Maar de ‘Gold Digger’ is niet het enige lakje met bijzondere ingrediënten. Zo heb je in de collecties van Deborah Lippmann ook producten met diamantenpoeder of geplette parels. Heel exclusief, maar het goud in de nagellak vinden we ook best al heel bijzonder.

Drukke agenda

‘Gold Digger’ van Lippmann werd voor het eerst gebruikt voor de modeshow van Badgley Mischka tijdens de New York Fashion Week in september van dit jaar. Tijdens shows van Valentino, Bulgari en Burberry mocht Lippmann in het verleden ook al de nagels voor haar rekening nemen. Daarnaast werkte ze ook samen met tal van bekende sterren om samen een exclusief kleurtje uit te brengen. Zo heb je de lichtroze, bijna nudekleurige nagellak bedacht door Sarah Jessica Parker of de koraalrode nagellak van model Lara Stone.

Christian Louboutin en nagellak

De specialiste in nagelproducten Deborah Lippman is niet de enige binnen de mode- en beautywereld die dure lakjes op de markt durft te brengen. Zo creëerde niemand minder dan de schoenenkoning Christian Louboutin ook een eigen nagellak. De kleur kan je alvast raden: bloedrood, net als de zolen van zijn wereldbekende schoenen. Het verhaal gaat dat hij de zolen, als beginnende ontwerper een hele poos geleden, van de schoenen verfde met de rode nagellak van zijn assistente. Het mag dan ook niet verbazen dat het een kwestie van tijd was voor de schoenenontwerper nagellak zou uitbrengen. Hoewel de rode kleur ongetwijfeld het best verkopende lakje is, bracht hij in totaal 31 kleuren uit. Stuk voor stuk geïnspireerd op zijn bekende muiltjes. De nagellak van Louboutin bevindt zich ook in de duurdere prijsklasse, namelijk 46 euro per potje. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content