Dé beautytrends voor komend seizoen

Goed nieuws: de look van het seizoen oogt vrij natuurlijk, met nonchalante kapsels en nauwelijks zichtbare make-up. Ons boodschappenlijstje voor een zomerse look.


1. Nagellak Nail Art is nog altijd gedaan, maar wie het chic wil houden beperkt zich tot een of een paar vingers. Dé kleur is roze, de meest fashionable keuze is Dior Tutu (24,80 euro).

2. Wenkbrauwpotlood Wenkbrauwen krijgen nog altijd aandacht, maar ze zijn geëvolueerd van een middel om een statement te maken naar een detail dat bijdraagt tot een verzorgde indruk. De bedoeling is dat ze natuurlijk ogen, dus houd die Tweezerman in bedwang en werk bij met een wenkbrauwpotlood om de natuurlijke vorm mooier te doen uitkomen. Mooi vervagen om harde lijnen te vermijden.
Helena Rubinstein waterproof wenkbrauwgel (38 euro).

3. Roze blush Als u maar 1 product in huis haalt dit seizoen, laat het dan een roze blush zijn. De eeuwige no make-up look wordt tegenwoordig letterlijk opgefrist met een toefje roze blush.
*Dior Blush Rosy Glow (47,50 euro)
*Bobbi Brown Blush Pastel Pink (28 euro)

4. Natuurlijke mascara Op de eeuwige ‘sex sells’ merken zoals Gucci en Versace na kozen de meeste visagisten backstage voor een natuurlijke definitie van de wimpers. Alsof je geen mascara draagt maar je van nature lange, volle wimpers hebt. Mascara’s die een tikje verlengend en natuurlijk volume geven zijn Max Factor Lash Extension Effect mascara (16,99 euro), La Roche-Posay Respectissime Mascara Extension (19,50 euro)

5. CC creams Het ideaal van de perfecte huid voedt het succes van de BB creams. De hype evolueert bij L’Oréal zelfs naar een CC cream (13,99 euro), een combinatie van een kleurcorrector en een BB cream. Voorlopig bestaat er een rozige versie voor een vale teint en een groene versie voor een huid die kampt met roodheden.

Sofie Albrecht

Lees een volledig beautytrendverslag in de Knack Weekend Black Mode van deze week

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content