Taylor Swift heeft een erg herkenbare look. De Amerikaanse popster kiest heel vaak voor rode lippen en goed aangezette 'cat eyes'. De beautyblogster slaagt er wonderwel in - al is het met de hulp van een blonde pruik - om de look van Swift te imiteren, zonder dat het carnavalesk wordt.

De begeleidende video toont dat het heel wat voeten in de aarde heeft om jezelf met make-up te transformeren tot de 'Shake it off'-ster. Mocht je het zelf willen proberen, dan kunnen de instructies helpen. Maar wij vermoeden dat we er een dagtaak aan zouden hebben om in ons doel te slagen. (AB)

Taylor Swift heeft een erg herkenbare look. De Amerikaanse popster kiest heel vaak voor rode lippen en goed aangezette 'cat eyes'. De beautyblogster slaagt er wonderwel in - al is het met de hulp van een blonde pruik - om de look van Swift te imiteren, zonder dat het carnavalesk wordt. De begeleidende video toont dat het heel wat voeten in de aarde heeft om jezelf met make-up te transformeren tot de 'Shake it off'-ster. Mocht je het zelf willen proberen, dan kunnen de instructies helpen. Maar wij vermoeden dat we er een dagtaak aan zouden hebben om in ons doel te slagen. (AB)