Design Design Yannick Demarbaix ontwerpt ecologische en eetbare tuinen: 'Soms werken we op een paar vierkante meter, het is allemaal belangrijk én nuttig' Een tuin waar je meer in kunt oogsten dan dat je moet wieden? Daarvoor kan je terecht bij Yannick Demarbaix van Gulle Grond.
Culinair Culinair Vegan en veggie op de kaart: 20 Antwerpse restaurants breiden uit met plantaardige opties Voor veggies en vegans is gaan dineren soms een uitdaging. Met het project ‘Een boon voor A’ wil Mosquito In The Room daar verandering in brengen. De organisatie begeleidt bedrijven, overheden en ondernemingen naar een duurzamere toekomst. Dankzij het initiatief hebben twintig traditionele horecazaken uit het Antwerpse ondertussen plantaardige opties toegevoegd aan hun standaardmenu’s.
Design Design 'Lui' tuinieren loont: deze drie tuinarchitecten maaien (bijna) niet De meimaand staat in het teken van Maai Mei Niet, de periode waarin het gras mag blijven groeien. Drie tuinarchitecten en -aannemers gunnen ons een blik in eigen tuin. “In onze tuin is het de bedoeling dat je in je blootje kunt rondlopen” Tussen Gent en Kortrijk ligt Kruishoutem, de heimat van bloemenstudio MiFleur en …