Sprookjeskledij voor kinderen

Door het Belgische merk ‘Savo & Pomelina’ krijgt u heimwee naar uw kindertijd.

De schattige prinsessenjurken en de stoere verkleedoutfits van het Belgische merk ‘Savo & Pomelina’ laten meisjes en jongens in een droomwereld vertoeven. De bijhorende decoratiespullen en instapdieren moedigen de creativiteit van uw kinderen nog meer aan.

Eva Craenhals, het brein achter deze originele verkleedoutfits, maakt sprookjes werkelijk. In de handgemaakte kostuums, uit natuurlijke materialen, veranderen kleine meisjes in kleurrijke fee├źn en prinsessen, terwijl jongens in de huid kruipen van een stoere piraat of een dappere ridder.

Om een maximaal speelgenot te verzekeren, lette de ontwerpster erop dat de kinderen de verkleedspullen lange tijd kunnen dragen. Nog een voordeel is de wasbaarheid van de kledij. Uw kinderen kunnen dus ook buiten genieten van een verkleedpartij.

Toch is een ridder niet volledig zonder zijn paard en ook een prinses heeft een koninklijke troon nodig. Daarom kan u bij ‘Savo & Pomelina’ ook terecht voor originele instapdieren, kleurrijke poefs en andere decoratiespullen om die sprookjeswereld zo goed mogelijk te benaderen.

Tiffany Philips
Meer informatie en verkooppunten op de website ‘Savo & Pomelina’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content