Schrijf je in voor de Ladies Run 2011

© studio bolster

Loop op 13 juni in Kortrijk mee met de Ladies Run-ambassadrices voor de zesde editie van de Knack Weekend Ladies Run. Ook in Knokke, Brussel en Hasselt kunnen geoefende en beginnende loopsters terecht.

De promotie van lopen als onderdeel van een gezonde levensstijl, Knack Weekend draagt er maar al te graag een steentje toe bij. Voor de zesde keer al geven de Ladies Run-ambassadrices in Kortrijk het goede voorbeeld, ook al waren sommigen het afgelopen jaar tijdelijk buiten strijd. Gella Vandecaveye wegens een maandenlange reis door Azië die haar naar de meest onherbergzame streken voerde, Martine Tanghe door een bekkenbreuk, Francesca Vanthielen en Linda Asselbergs door een hardnekkige hoest.

Dit jaar kan niets hen echter tegenhouden. Samen met de onverwoestbare Cathérine Moerkerke en Marleen Finoulst zullen ze op pinkstermaandag present zijn in Kortrijk, de moeder aller Ladies Run-series, waar enthousiasme en sportieve ambiance troef zijn.

Krijg ook jij zin om de loopschoenen aan te trekken? Rendez-vous op 1 mei in Knokke, de ideale opwarmer voor Kortrijk op 13 juni. En voor wie nog adem over heeft, is er 2 oktober (Brussel) en 9 oktober (Hasselt).

Schrijf je hier in voor een van de vier Knack Weekend Ladies Runs. Ook voor vragen, loopschema’s en de vorderingen van de teams kan je er terecht.

Zet ‘m op, dames!

(L.A./V.F.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content