Ontdek deze 4 nieuwe adresjes

Annelien Boens

Elke week openen er in België heel wat nieuwe winkels, webshops en andere plekjes die ons bezoekje waard zijn. Om het overzicht te behouden voorzien we jou op geregelde tijdstippen van een lijstje met de nieuwste adresjes.

Hogan

Al 29 jaar staat het Italiaanse modelabel bekend om haar ‘casual luxury’ stijl. Sneakers en handtassen shoppen van het merk kan vanaf nu ook in het hartje van Antwerpen. Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, dus dit nieuwe adresje is zeker een bezoekje waard.

Schuttershofstraat 4, 2000 Antwerpen

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes

Evangelatou

Drie jaar geleden startte de van afkomst Griekse Chantal Vangelatos met haar eigen label Evangelatou. De basics zijn vervaardigd uit zachte stoffen en bevatten een wel erg duidelijke knipoog naar haar inspiratiebron. De Griekse oogjes zijn subtiel of soms aanwezig verwerkt in haar ontwerpen, ze verwijzen naar positiviteit, hoop en geluk.

Leopoldstraat 9, 2000 Antwerpen

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes
© Evangelatou

Webshop Morobé

Het kersverse Belgische schoenenlabel van Virginie Morobé heeft in een korte tijd al een schare fans verzameld. De eerste schoenontwerpen verschenen de voorbije zomer in de winkelrekken én aan voeten overal te lande. Nu startte Virginie naar online inspiratieplatform mét webshop.

www.morobeshoes.com

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes

Denham

Na een eerste winkel in Antwerpen opent het Nederlandse denimlabel Denham een tweede vestiging in Aalst. In het midden tussen Gent en Brussel kan je je favoriete jeans uitpikken en tegelijkertijd van een koffie nippen in de koffiebar.

Sint Jorisstraat 7, 9300 Aalst

Ontdek deze 4 nieuwe adresjes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content