Nieuwe website Designers against aids

Na maanden van hard en creatief labeur staat de nieuwe site van Designers against aids (DAA) online.

Na maanden van hard en creatief labeur staat de nieuwe site van Designers against aids (DAA) online. De knalrode accenten die de webpagina rijk is, weerspiegelen het bekende rode lintje. De website bevat de laatste nieuwtjes in verband met HIV/aids en informatie over hoe een eventuele besmetting kan worden voorkomen. Deze informatie kan in elf verschillende talen geraadpleegd worden. Naast enkele video’s vindt u ook nieuws over boeiende projecten, evenementen en collecties . Vanaf volgende maand zal het ook mogelijk zijn om vragen te stellen, de antwoorden worden dan zo vlug mogelijk online geplaatst.

In de Hall of Fame worden sterren zoals Hadise, Timbaland en Rihanna geportretteerd die hun steun verlenen aan DAA. En ook de Models against aids krijgen een eigen plaatsje op de webstek. Deze bevat onder meer foto’s van de modellen vergezeld van hun kijk op HIV/AIDS.

Designer Against Aids, werd in 2004 opgericht door de non-profit organisatie Beauty without irony, om de aandacht voor aids in de internationale media te verhogen. Door de favoriete artiesten en designers in te schakelen wil DAA jonge mensen van over de hele wereld bereiken.

Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content