Neem een kijkje in de toekomst tijdens de lezing van Li Edelkoorts Trend Union

© iStock

Wil jij een blik op de toekomst zonder zweverig gedoe, kristallen bol of beduimelde speelkaarten? Dan is de trend talk van het wereldberoemde Trend Union iets voor jou.

Zijn we over tien jaar nog steeds geobsedeerd door raw food en is Dagen Zonder Vlees veranderd naar Maanden Zonder Vlees? Wordt ecologische kleding eindelijk de maatstaf in plaats van de uitzondering? Trekken we met z’n allen weg uit de stad of kopen we en masse leegstaande gebouwen op om te gaan kangoeroe-wonen met onze vrienden?

De toekomst voorspellen lijkt in een snelveranderende wereld haast onmogelijk, maar niet voor gerenommeerd trendwatcher Li Edelkoort. Time Magazine noemde de Nederlandse al in 2003 een van ’s werelds 25 meest invloedrijke mensen in de modesector, het jaar daarop plaatste Icon haar in een gelijkaardige lijst, maar dan voor design.

Neem een kijkje in de toekomst tijdens de lezing van Li Edelkoorts Trend Union

Ook in andere sectoren eten marketeers, productontwikkelaars en vormgevers uit Edelkoorts hand. Haar bureau Trend Union organiseert audiovisuele presentaties, geeft trendboeken en bladen uit en adviseert bedrijven over de hele wereld.

Zo ook binnenkort bij ons, in België. De creatieve directeurs van Trend Union doen op 20 april namelijk al hun geheimen en voorspellingen uit de doeken op vlak van lifestyle, design, mode en de wereld in het algemeen. Ze zakken af naar FIRMA, en co-working en co-creating space in het Brusselse voor zelfstandige ontwerpers en creatievelingen.

De talk van Trend Union vindt plaats op 20 april om 18h bij Firma, Tickets zijn beschikbaar via deze link

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content