Eva Mouton ontwerpt tote bag voor Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker da’s 25 jaar vermijden, bestrijden…en verzachten’ klinkt het op de mooie tas die Eva Mouton in samenwerking met Terre Bleue maakte.

‘Kom op tegen Kanker da’s 25 jaar vermijden, bestrijden…en verzachten’ klinkt het op de mooie tas die Eva Mouton in samenwerking met Terre Bleue maakte.

‘Wanneer iemand in onze omgeving kanker krijgt, hebben we de neiging om stil te vallen. Gelukkig hoef je geen grote woorden te gebruiken om iemand te troosten en bij te staan: er gewoon ‘zijn’ werkt even verzachtend’, klinkt het bij illustratrice Eva Mouton. Deze boodschap geeft ze ook mee op de mooie tote bag die ze maakte voor de 25ste verjaardag van Kom op tegen Kanker in opdracht van Terre Bleue.

Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker, deelde in het persbericht nog mee dat er een kunsttentoonstelling op til is waaraan een twintigtal gerenommeerde kunstenaars

hun medewerking verleenden. De tote bag is een soort van vertaling van dit project naar een leuk hebbeding. Voor slechts 9,95 euro kan deze tas de jouwe zijn. De opbrengst gaat uiteraard naar Kom op tegen Kanker. (AB) Vanaf 28 november tot eind december kan je de tote bag voor € 9,95 kopen in alle veertien winkels van Terre Bleue, in de webshop van Terre Bleue en in de webshop van Eva Mouton.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content