Diesel Housewarming

Toen Diesel in 1999 de Antwerpse Meir inpalmde was de winkel met zijn 350m2 meteen een van de succesvolste shops van de Benelux. Niet veel later kreeg Antwerpen een tweede Diesel winkel, en sloot het filiaal op de Meir even de deuren voor een volledige make-over. De heropening ging gepaard met een heleboel cocktails, hapjes, dj’s en Diesel fans.

Net zoals de winkel in Parijs werd de Antwerpse Diesel shop ingericht als een appartement, met verschillende departementen of kamers voor de verschillende kleren en accessoires. Hoewel het een keten is, voelt de vernieuwde Diesel winkel opvallend aan als een boetiek: gezellig, warm en met knappe interieurelementen die het geheel een huiskamergevoel geven.

Samen met de vernieuwde inrichting werd ook het nieuwe parfum Only The Brave Tattoo voorgesteld. Voor de gelegenheid had de Brusselse tattoo artist San haar attributen uitgestald om gasten te trakteren op een echte tatoeage, volledig in de Diesel stijl en uiteraard enkel voor de dapperen. Ook Anna Mazas was aanwezig. Zij bracht het boek Life Under My Skin uit, waarin de verhalen achter verschillende tatoeages uit de doeken werden gedaan. Onder meer Diesel voorman Renzo Rosso verklaart zijn tatoeages in Mazas’ boek. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content