Designer Days in Gent zijn toe aan eerste editie

Gentse winkels kunnen zich nu nog inschrijven voor de allereerste editie van de Designer Days.

Het evenement Designer Days Gent is ontstaan uit de groeiende vraag van ontwerpers en winkels in Gent die op zoek waren naar een andere en hippe manier om een stockverkoop te houden. Vergeet soldentrauma’s en bakken met kledij waarin gegrabbeld word, deze Designer Days richten zich volledig op modeliefhebbers waarbij ontwerpers en winkels hun deuren openzetten en hun laatste stukken aan spotprijzen verkopen. De Designer Days zijn dus geen kortingen op huidige collecties, maar een unieke kans om dat laatste stuk aan een scherpe prijs te kopen.

De Designer Days worden georganiseerd door DIFT – het communicatiebureau dat ook de communicatie verzorgt voor o.a. De Invasie – in samenwerking met Stad Gent. De Designer Days Gent zullen plaatsvinden op 31 oktober, 2 en 3 november. Meer informatie over de locatie en de deelnemende winkels volgt later. (RDM)
Gentse winkels, merken en jonge ontwerpers kunnen zich nu nog inschrijven om deel te nemen aan de Designer Days. Het is de uitgelezen kans om de unieke stukken uit je stock te verkopen.

Contacteer yves@dift.be voor een inschrijvingsformulier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content