Cultuurproject IETS NIGHTSHOP opent de deuren in Knokke

Delphine Bekaert en Jan Hoet Junior zetten hun schouders opnieuw onder een bruisend Knokke.


Voor wie een vakantie aan zee meer betekent dan doelloos flaneren en eindeloos zonnecrème bijsmeren is er IETS NIGHTSHOP, het gezamenlijke kindje van Delphine Bekaert en Jan Hoet Junior die naar gewoonte een spectaculair gebouw in Knokke bezetten.

De villa die dit jaar tot NIGHTSHOP omgetoverd zal worden biedt een platform aan galeries, culturele organisatie, designers en andere creatievelingen perfect volgens het levensritme van de nachtuil. NIGHTSHOP heeft zijn naam dus niet gestolen.

Wie fan is van kunst, design en mode kan nog tot 1 september elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bij NIGHTSHOP terecht, waar bovendien ook de hongerigen gevoed en de dorstigen gelaafd zullen worden. Als we mogen afgaan op Bekaert en Hoets vorige project, Villa & Gustav, mag u deze culturele nachtwinkel zeker toevoegen aan uw zomerse to-do-list! (KS)

?

NIGHTSHOP, Nellenslaan 134 te Knokke, opent zijn deuren op 12 juli met een grote opening? en loopt tot en met 1 september 2013. ?Dit telkens van donderdag t.e.m. zondag, van 17u tot 23u.?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content