Chanel lanceert nieuwe podcast ‘Chanel Connects’

Lulu Wang, regisseur van 'The Farewell' © Getty

Yana Peel, het hoofd van kunst en cultuur bij modehuis Chanel, heeft een nieuwe podcastreeks op de wereld losgelaten. In de reeks vertellen creatieve zielen over wat van belang is nu en in de toekomst. Enkele klinkende namen op de gastenlijst zijn actrices Tilda Swinton en Keira Knightley, regisseur Lulu Wang en artiest Pharrell Williams.

Van mode tot muziek, van dans tot cinema: de gasten die uitgenodigd werden voor ‘Chanel Connects’ komen uit verschillende creatieve sectoren. Chanel connecteert telkens boeiende namen voor een gesprek, dat ze elk coronaproof vanuit hun eigen woonst bijwoonden.

In totaal werden acht afleveringen opgenomen, met thema’s zoals ‘de nieuwe heldinnen’ en ‘nooit eerder vertelde modeverhalen’. De afleveringen duren ongeveer een half uur en zijn dus ideaal als pauze tussen het telewerken door. De thema’s variëren van feminisme en diversiteit tot celebritycultuur en empathie.

De gesprekspartners praten over hoe het is, maar ook over hoe het zou kunnen zijn. Ze leggen uit wat zij zouden willen veranderen aan hun industrie, wat er misloopt, maar ook wat er wél goed gaat. Het zijn leerrijke, uitdagende en ontspannende gesprekken.

CHANEL ConnectsCHANELhttps://www.youtube.com/c/CHANELvideo1132001.0YouTubehttps://www.youtube.com/360480https://i.ytimg.com/vi/TVlXGIfevC8/hqdefault.jpg

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Luister de podcastafleveringen van ‘Chanel Connects’ via Spotify

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content