Carine Roitfeld gebruikt toch weer sigaretten in modeshoot

Carine Roitfeld heeft haar eigen belofte om nooit meer een sigaret te gebruiken in een modeshoot verbroken. In de recentste uitgave van CR Fashion Book voorzag Roitfeld haar modellen van tabak tussen de elegant gemanicuurde vingers.

Het moet zo’n anderhalf jaar geleden geweest zijn dat Carine Roitfeld in een interview aan Vogue zwoer om nooit meer een sigaret te gebruiken in een modeshoot. “Het kan je modellen misschien dat ietsje meer edge geven, maar er zijn andere manieren om dat te bereiken”, zei Roitfeld in augustus 2011.

Vandaag is ze blijkbaar van gedachten veranderd; in de nieuwste CR Fashion Magazine poseren de drie modellen allemaal met een sigaret in de handen voor de modeshoot ‘Once Upon a Dance‘, waarin ook danser David Hallberg te zien is.

Hoewel de foto’s er geweldig uitzien vragen wij ons af of een sigaret wel gepast is in een shoot die een sportman herbergt en of Roitfeld geen inspiratie meer had om haar modefoto’s op een andere manier pit te geven. Anderhalf jaar geleden had ze daar in ieder geval geen gebrek aan. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content