Boetiek Lily uit Mechelen breidt uit

Kledingzaak Lily – Life’s Little Luxuries – uit Mechelen heeft een vestiging geopend in Oostende.

Kledingzaak Lily – Life’s Little Luxuries – uit Mechelen heeft een vestiging geopend in Oostende.

De boetiek ‘Lily’ in Mechelen is een succesverhaal. Eigenares Kelli Van Hees staat al bijna drie jaar met veel enthousiasme in deze kledingwinkel in de Mechelse binnenstad. In Lily kan je terecht voor schattige jurken, kleurrijke accessoires, killer heels en meer. De collecties richten zich op stijlvolle jongedames.

Van miniboetiek naar drie winkelconcepten

Lily opende in 2010 voor het eerst de deuren in een piepklein winkeltje in de O-L-Vrouwstraat. Een klein pink shopping-paradijsje. Enkele maanden later moest Kelli al verhuizen naar een grotere locatie wegens overweldigend succes. Ze kozen voor een pand vlak over de deur. Een grotere winkel met plaats voor nog meer collecties en accessoires.

Het duurde niet lang of Kelli en haar man Johan Hollants bedachten een nieuw shoppingconcept: ‘Mr & Mrs Tweed’. Dit is uitgegroeid tot een pop-up concept dat zich richt tot mannen en vrouwen met een iets hoger budget. Maar het ging nog verder: begin dit jaar opende ze ‘Nöe by Lily’ naast haar winkel ‘Lily’, een schoenenwinkel waar je schoenen kan shoppen van het Belgische merk Noë. Aan ambitie ontbreekt het alvast niet en van kop tot teen kan je je laten kleden door ‘Lily’ en ‘Noe by Lily’.
Geen tijd om de stad in te trekken? Dan kan je je richten tot nog één van hun winkels: die op het internet. Ze verkopen hun collecties ook via het hun webshop.

Lily naar Oostende

De verschillende winkelconcepten van Kelli Van Hees en haar man Johan Hollants bevinden zich in de Mechelse binnenstad, maar nu krijgt ‘Lily’ navolging in een andere Vlaamse stad. Een tweede ‘Lily’-boetiek opende in augustus in Oostende. De winkel volgt helemaal het concept van ‘Lily’ uit Mechelen en biedt dezelfde collecties aan. Het is een vriendin van Kelli Van Hees, Ellen Distave, die in de winkel zal staan. Naast de kleding en accessoires is er in deze winkel ook een coffee corner voor een gezellige kop koffie of als parkeerplaats voor de mannen tijdens het shoppen. Kakelverse eigenares Ellen Distave is alvast bijzonder enthousiast en wil meegroeien in het Lily-verhaal. (LVR)

‘Lily’ Mechelen: Onze-Lievevrouwestraat 120, 2800 Mechelen.

‘Lily’ Oostende: Hertstraat 6, 8400 Oostende.

Website ‘Lily’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content