Miley Cyrus kopieert Lady Gaga's gebleekte wenkbrauwenlook

21/11/13 om 12:26 - Bijgewerkt om 12:26

Bron: Knack Weekend

Hoewel de donkere wenkbrauwen van Cara Delevingne en Kate Middleton een wereldwijde trend hebben ingeluid, verkiest enfant terrible Miley Cyrus de gebleekte versie.

Miley Cyrus kopieert Lady Gaga's gebleekte wenkbrauwenlook

© Instagram

Hoewel de donkere wenkbrauwen van Cara Delevingne en Kate Middleton een wereldwijde trend hebben ingeluid, verkiest enfant terrible Miley Cyrus de gebleekte versie. Op het Instagramprofiel van Miley Cyrus verschenen deze week foto's van de ster met gebleekte wenkbrauwen (en haar befaamde uitgestoken tong). De look doet denken aan Lady Gaga's 'bare face' en choqueerde heel wat fans. Zelf verspreidde ze twee foto's van haar nieuwe look op Instagram en ook vriendin Lily Allen deelde een kiekje van haarzelf met Miley waarop de gebleekte wenkbrauwen de aandacht opeisen.

De gelijkenis met Lady Gaga's gebleachte wenkbrauwenlook is treffend. Een andere mogelijke inspiratiebron is de look van de modellen op de runway van Marc Jacobs in 2010. Aangezien Miley en Marc de laatste tijd erg close zijn en de ster al meermaals liet vallen dat de ontwerper haar modegoeroe is, lijkt ook deze verwijzing niet onlogisch.

Op 23 november wordt de popster 21 jaar. We zijn alvast benieuwd naar haar verjaardagstenue. (LP)

Lees meer over:

Onze partners