PARADIJS VOOR VEGANISTISCHE FIJNPROEVERS

08/11/16 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 10:25

De Vlaamse rawfoodchef Julie Van den Kerchove vertoefde twee weken in de Big Apple om er de Engelse versie van haar kookboek 'Julie natuurlijk' te lanceren. "Nergens ter wereld vind je zoveel geweldige restaurants met louter plantaardige gerechten."

New York staat bekend als dé foodie capital van Amerika. Hoe dat komt ? Net als Londen en Amsterdam is de stad een heerlijke smeltkroes van culturen, met ruim honderdvijftig verschillende nationaliteiten. New York heeft een enorme aantrekkingskracht en is voortdurend in beweging. Het is een creatieve broeihaard waar designers, architecten, kunstenaars en chefs voortdurend op zoek gaan naar innovatie en inspiratie. Dat heeft een enorme invloed op het culinaire aanbod.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners