Een lekker potje

14/11/07 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Keuken : 7,5 i Decor : 6,5 i Comfort : 6 i service : 7 i Prijs/kwaliteit : 7

Soms stelt men zich de vraag waarom sommige koks zoveel moeite doen om speciaal te zijn, terwijl het ook gewoon kan. Waarom ingewikkelde, hoogtechnologische apparatuur kopen, waarmee je hele nachten moet experimenteren om er een nieuw bordgadget mee te kunnen maken ? Waarom dure congressen in Spanje volgen, als het doorsneepubliek absoluut niets moet hebben van gegeleerde texturen, sferificaties, stikstofijs en andere hoogstandjes uit de moleculaire keuken ? Ook met het bereiden van een vertrouwd potje is het mogelijk om je keuken te verheffen en je als chef zo te profileren dat je kookvaardig...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners