Curry in a hurry

21/04/10 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:26

Een diep smakende, lekker geurende curry vergt geduld. Met een goede voorbereiding en enkele basisrecepten wint u tijd.

Net als onze stoofpotjes en suddergerechten smaken curryschotels het best na een nachtje rust in kelder of koelkast. Ze winnen ook aan kracht en karakter wanneer als basis een versgemalen en zelf samengesteld kruidenpoeder wordt gebruikt. Niet dat in de handel verkrijgbare currykruiden minderwaardig zijn, maar als u de tijd neemt om zelf kruiden uit te kiezen, te combineren en fijn te malen, zult u snel ervaren hoe plezierig het is om uw curry een persoonlijk, kleurrijk aromatisch profiel te geven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners