A work in progress

03/09/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:25

Met 'Just Cooking' maakten kok Bart De Pooter, auteur Willem Asaert en fotograaf Bart Van Leuven een bijzonder boek over het culinair concept 'Pastorale'. Zintuiglijke sensatie is het kernwoord.

Bart De Pooter is veertig geworden. Zijn restaurant Pastorale bestaat vijftien jaar. De kok vond dat het tijd was voor een boek waarin hij zichzelf kon terugvinden. Culinair journalist Willem Asaert volgt de kok al een jaar of acht en heeft de evolutie van nabij meegemaakt. De twee hadden dan ook weinig moeite om het concept Pastorale aan de buitenwereld te presenteren. De samenwerking resulteerde in een boek dat gemaakt is om de lezer te inspireren, met een omschrijving van de sensaties die de bereidingen zintuiglijk teweegbrengen en paginagrote foto's van Bart Van Leuven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners