Toast met vismousse

09/06/11 om 15:19 - Bijgewerkt om 15:19

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 150 g gestoomde tarbotfilet
  • 50 g grijze garnalen
  • 1 eiwit
  • 1 eetlepel Primus Pils
  • 1,5 dl room
  • 12 ronde toastjes
  • tuinkers
  • rode basilicum
  • radijsjes
  • citroen
  • zout en peper

Bereidingswijze

Mix in de keukenrobot de gestoomde vis met 40 g garnalen, het eiwit, het bier en de room tot een homogene massa. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels citroensap. Laat 20 minuten opstijven in de koelkast. Smeer of spuit de mousse op de toastjes en versier met de rest van de garnalen en de rode basilicum. Serveer de toastjes op een schaal met toefjes tuinkers, radijsjes en partjes citroen.

Tip: Om de prijs te drukken of gewoon om een ander kleurtje te bekomen, kan je ook zalm en steurgarnalen gebruiken.

Onze partners