Toast met vismousse

  • Moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen:

150 g gestoomde tarbotfilet

50 g grijze garnalen

1 eiwit

1 eetlepel Primus Pils

1,5 dl room

12 ronde toastjes

tuinkers

rode basilicum

radijsjes

citroen

zout en peper

Mix in de keukenrobot de gestoomde vis met 40 g garnalen, het eiwit, het bier en de room tot een homogene massa. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels citroensap. Laat 20 minuten opstijven in de koelkast. Smeer of spuit de mousse op de toastjes en versier met de rest van de garnalen en de rode basilicum. Serveer de toastjes op een schaal met toefjes tuinkers, radijsjes en partjes citroen.

Tip: Om de prijs te drukken of gewoon om een ander kleurtje te bekomen, kan je ook zalm en steurgarnalen gebruiken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content