Sint-Jakobsvruchten met Belgische kaviaar

17/12/12 om 10:59 - Bijgewerkt om 10:59

Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4 personen
    6 mooie Sint Jacobsvruchten
    0,5 dl olijfolie
    1 limoen
    grof zeezout
    peper
    zure room
    250 gram erwtjes
    60 gram kaviaar

Bereidingswijze

Blancheer de erwtjes gaar en pureer ze in de blender.

Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de Sint Jakobsvruchten in kleine plakjes, en leg deze in de olijfolie met limoensap en peper en zout.

Doe de erwtenpuree in een ring van 8 cm diameter en lag hierop dakpansgewijs de Sint Jacobsvruchten, afwerken met zure room en Belgische kaviaar.

Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum.

Onze partners