Ragout van gekonfijte eendenmagen en artisjok met wijngaardslakken

09/06/11 om 15:11 - Bijgewerkt om 15:11

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g gekonfijte eendenmagen
  • 200 g artisjokbodems in stukken
  • 24 gekookte wijngaardslakken
  • 2 dl droge witte wijn
  • 5 cl passata (gepureerde tomaten)
  • 1 geplette knoflookteen
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • eventueel fijngehakte verse dragon
  • peper en zout

Afwerking:

  • gekookte artisjokblaadjes

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in een pan en warm 5 minuten zacht door. Kruid op het einde met peper en zout. Serveer in een diep bord. Schik gekookte blaadjes artisjok op de rand.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners