Parelhoenslaatje met Kidneybonen

10/06/11 om 15:14 - Bijgewerkt om 15:14

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 200 g gaar parelhoenvlees, in kleine blokjes
  • 1 blik (200 g) Bonduelle Rode Kidneybonen, uitgelekt
  • 50 g veldsla
  • 1 sinaasappel

Voor de vinaigrette:

  • 2 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
  • chili- en paprikapoeder
  • peper en zout
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • 3 eetlepels olie
  • 1 fijngehakt knoflookteentje
  • 1 fijngehakt uitje

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en roer er de bonen door.Verdeel de sinaasappel in partjes en ontdoe ze van de velletjes. Schik de parelhoenreepjes in het midden van de borden. Lepel er de bonen met de vinaigrette rond, versier met veldslablaadjes en werk af met de sinaasappelpartjes.

Tip: Serveer dit pittige voorgerecht met krokant stokbrood.

Onze partners