Parelhoenslaatje met Kidneybonen
Ingrediënten voor 4 personen:
Ingrediënten voor 4 personen:
200 g gaar parelhoenvlees, in kleine blokjes
1 blik (200 g) Bonduelle Rode Kidneybonen, uitgelekt
50 g veldsla
1 sinaasappel
Voor de vinaigrette:
2 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
chili- en paprikapoeder
peper en zout
1 eetlepel rode wijnazijn
3 eetlepels olie
1 fijngehakt knoflookteentje
1 fijngehakt uitje
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en roer er de bonen door.Verdeel de sinaasappel in partjes en ontdoe ze van de velletjes. Schik de parelhoenreepjes in het midden van de borden. Lepel er de bonen met de vinaigrette rond, versier met veldslablaadjes en werk af met de sinaasappelpartjes.
Tip: Serveer dit pittige voorgerecht met krokant stokbrood.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier