Mangosoep met basilicum en aardbeien

10/06/11 om 15:00 - Bijgewerkt om 15:00

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 grote rijpe mango's
  • sap van 2 limoenen
  • 3 à 4 dl Moscato-wijn
  • 2 el basilicum

Voor de afwerking:

  • 4 mooi aarbeien
  • 1 el basilicum
  • enkele eetbare bloemen (bv. viooltjes)

Bereidingswijze

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe deze in een foodprocessor, samen met het sap van de limoenen, de wijn en basilicum. Pureer tot een gladde soep en zet koel weg. Was de aardbeien en snijd ze in dunne plakjes. Snijd het basilicum in dunne reepjes. Verdeel de soep over vier borden of kommen en werk af met de aardbeien, basilicum en bloemetjes.

Bereidingstijd: 15 minuten

Lees meer over:

Onze partners