Kalfsfilet met mascarpone en mierikswortel

10/06/11 om 12:50 - Bijgewerkt om 12:50

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 6 el mascarpone
  • 6 el volle melk
  • 3 el mierikswortel
  • 2 el sojasaus
  • 2 el limoensap
  • peper en zout
  • 700 g kalfsfilet
  • boter
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • 1 bos radijzen
  • 4 lente-uien
  • 1 rode Spaanse peper

Bereidingswijze

Meng mascarpone, melk, mierikswortel, sojasaus, limoensap, peper en zout. Bak het vlees aan in boter en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan, snij fijn als carpaccio, schik op een schotel. Snij radijzen, lente-ui en Spaanse peper fijn, strooi over het vlees. Oversaus met de mierikswortelsaus. Serveer met aardappelen.

Lees meer over:

Onze partners