Ham, vijgen en noten

10/06/11 om 11:33 - Bijgewerkt om 11:33

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 16 fijne plakjes vers gesneden Supranoham
  • 16 droge vijgen
  • 2 dl Rasteauwijn
  • 2 dl Modena-azijn
  • 16 walnoten
  • veldsla
  • een weinig notenolie
  • nog een beetje Modena-azijn
  • peper en zout

Bereidingswijze

Vul de vijgen met de noten. Pocheer ze in een mengsel van 2 dl wijn en 2 dl Modena-azijn. Draai de vijgen in de ham en schik de bekomen torentjes op de borden. Breng de veldsla op smaak met de notenolie, de Modena-azijn, de peper en zout. Leg een beetje van deze veldsla in het midden van het bord. Serveer met hoeveboter en lekker brood.

Lees meer over:

Onze partners