Fruit met Griekse yoghurt en walnoten

09/06/11 om 16:17 - Bijgewerkt om 16:17

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g aardbeien, frambozen en bramen
  • 2 nectarines, pruimen of perziken
  • 1 banaan
  • 10 druiven
  • 200 g Griekse yoghurt
  • vanillesuiker naar smaak
  • 1/2 citroen
  • sap van 1 sinaasappel
  • gehakte walnoten

Bereidingswijze

Snij het vruchtvlees van de nectarines, pruimen of perziken in blokjes. Snij de aardbeien en druiven doormidden. Schep het fruit door elkaar en bestrooi met een weinig citroensap en vanillesuiker. Mix de yoghurt met de banaan, het sap van de sinaasappel en een weinig vanillesuiker.

Giet de luchtige yoghurt in hoge glazen en verdeel het fruit over de yoghurt. Versier met grofgehakte walnoten.

Lees meer over:

Onze partners