Exotische lunchsalade

09/06/11 om 11:52 - Bijgewerkt om 11:52

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 100 g Bosto 8 min. Snelkookrijst
  • 1 papaya
  • 1/2 in stukjes gesneden groene paprika
  • 1 blikje (200 g) Bonduelle Crispy Maïskorrels
  • 1 blikje tonijn - uitgelekt
  • 3 eetlepels Belolive Olijfolie Extra Vierge
  • 1 eetlepel limoensap
  • peper - zout - cayennepeper
  • bieslook

Bereidingswijze

Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Schil de papaya, verwijder de zwarte pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak een vinaigrette met het limoensap, een snuifje zout, olie, peper, cayennepeper en het gesnipperde bieslook. Meng alle ingrediënten door de rijst.

In een plastic opbergdoos kan je deze heerlijke salade perfect mee naar het werk of naar school nemen.

Lees meer over:

Onze partners