Oosterse zeebaars

24/12/14 om 14:19 - Bijgewerkt om 14:19

Oosterse zeebaars

© Heikki Verdurme

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4:

200 g kerstomaatjes

2 cm gember

1/2 bosje koriander

2 teentjes knoflook

2 stengels citroengras

5 ansjovisfilets

1 el olijfolie

1 blik Thaise krabjes

peper en zout

4 zeebaarzen

een handvol gedroogde chilivlokken

Bereidingswijze:

Snij de tomaatjes overlangs en snipper gember, koriander, look, citroengras en ansjovisfilets. Voeg hierbij de olijfolie en de krabjes. Kruid met peper en zout. Meng de ingrediënten en vul er de zeebaars mee. Bestrooi met chilivlokken.

Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de vissen zo'n 20 minuten. Serveer met groenten naar keuze.

Onze partners