TEST NU: de AIRism innerwear van UNIQLO

Ontdek de vele voordelen van een high-tech onderhemd!

Revolutionaire technologie voor ultiem comfort

Wil jij je op elk moment van de dag, uiterst comfortabel voelen en voorbereid zijn op elke temperatuur- en weersverandering? Dan ben jij de m/v die we zoeken.

Op alles voorbereid

Een onderhemdje dat uiterst comfortabel aanvoelt, je lichaamstemperatuur regelt, transpiratie afvoert en vervelende geurtjes neutraliseert waardoor je de hele dag een droog en uiterst fris gevoel hebt, lijkt bijna te mooi om waar te zijn. En toch! Dat is precies wat high-tech AIRism van Uniqlo doet. Het hemdje is uiterst licht, super zacht en glad zodat je niet eens voelt dat je het aanhebt. Ideaal dus om onder je bloes, hemd of trui te dragen tijdens het werken. Op die manier ben je eventuele stressmomenten of temperatuurverschillen altijd een stapje voor. Ook tijdens een pittige fietstocht kan je rekenen op AIRism. Het unieke AIRism weefsel werd immers ontwikkeld en getest in het warme en vochtige Japan en kan dus heel wat aan. Ook op heerlijke relaxmomenten thuis is AIRism je perfecte partner want het draagcomfort is ongekend.

De toptroeven van AIRism op een rijtje

· voert zweet en warmte onmiddellijk af

· heeft anti-bacteriële eigenschappen en neutraliseert geurtjes

· is super zacht, glad en daardoor erg comfortabel om dragen

· het hightech AIRism weefsel is 100% ademend en sneldrogend

· stretch stof voor een perfecte pasvorm

AIRism van UNIQLO

Het Japanse merk Uniqlo is ondertussen een vaste waarde in het Belgische modebeeld.Het merk staat voor eenvoudige, duurzame, kwaliteitsvolle kleding en onderscheidt zich met zijn LIFEWEAR-filosofie: met functionele kledij jouw leven beter maken!

TEST NU: de AIRism innerwear van UNIQLO

Benieuwd geworden naar deze uitzonderlijke must have die op elk moment van de dag voor een fris en aangenaam gevoel zorgt?

Schrijf je dan snel in! Update 20/4: De inschrijvingen werden afgesloten. Binnen een paar weken kan je hier de resultaten lezen, tot snel !

Beantwoord de selectievragen en met een beetje geluk ben jij één van de 100 testers die een AIRism ondershirt van Uniqlo opgestuurd krijgt.

Wedstrijdreglement

Wat mag je testen?

TEST NU: de AIRism innerwear van UNIQLO

Je ontvangt een AIRism ondershirt van Uniqlo. Een mouwloze top voor dames (waarde € 9,90) of een AIRism T-shirt met ronde hals en korte mouwen voor heren (waarde € 9,90) dat je twee weken test. Het is de bedoeling dat je tijdens deze testperiode het shirt op diverse momenten van je dagelijkse leven draagt. Na de testperiode vul je een vragenlijst in over je bevindingen en mag je het AIRism ondershirt uiteraard houden.

Meer info over AIRism van Uniqlo vind je hier.